Zagorski HNS-ovci za stanovnike Dvora

Članice i članovi HNS-a Krapinsko zagorske županije ponovno su organizirali akciju za pomoć područjima stradalim u potresu. Za stanovnike općine Dvor prikupili su vrijednu donaciju u grijalicama, toploj obući, hrani i higijenskim potrepštinama.

Predsjednik Županijske organizacije HNS-a Robert Šplajt zajedno s potpredsjednikom ŽO Anđelkom Ferekom Jambrekom, predsjednikom podružnice Sveti Križ Začretje Jurajem Matkunom, županijskom vijećnicom Kristinom Rafaj, vijećnikom Grada Krapine  Davorom Čavužićem i Tomislavom Benčićem, uručio je donaciju, predsjedniku podružnice HNS-a općine Dvor, Hilmu Podbišćaninu.

“Na ovaj način želimo pokazati solidarnost i zajedništvo s građanima koji su u ovoj katastrofi pretrpjeli velike materijalne gubitke ali i nemjerljiv strah. Želimo im poručiti da nisu sami i da ćemo materijalnu i ljudsku pomoć upućivati sve dok će to biti potrebno.”-poručio je tom prilikom Robert Šplajt.

Ovo je tek jedna u nizu donacija koje zagorski HNS upućuje na područja pogođena katastrofom a s akcijama prikupljanja i organiziranja pomoći nastavit će se i u narednim tjednima.

Podržite nas!
Zatvori