Na sporstkim susretima HNS-a  Zagorci među najboljima, a predsjednik Županijske organizacije Anđelko Topolovec poručio: „Ponovno smo potvrdili snagu i stabilnost ali i značajan potencijal zagorskog HNS-a.“

„Na ovogodišnjim susretima Političke akademije ponovno smo potvrdili snagu i stabilnost ali i značajan potencijal zagorskog HNS-a. Ponosan sam na naše sportske rezultate ali još više na rezultate koje ostvarujemo u našim gradovima i općinama, gdje smo fokusirani na projekte i rješenja koje građanima čine život boljim. Zahvalan sam svim članicama i članovima zagorskog HNS-a koji su sudjelovali na sportskim igrama i koji su još jednom pokazali koliko je veliko srce za Zagorje“ – rekao je predsjednik Županijske organizacije HNS-a KZŽ Anđelko Topolovec, povodom sudjelovanja na 12. susretima Političke akademije HNS-a održanima proteklog vikenda u Svetom Martinu na Muri.

Na susretima se okupilo oko 2500 članica i članova HNS-a, što je u 12 godina održavanja susreta najveći broj sudionika a među njima je bilo i 140 članica i članova iz Krapinsko -zagorske županije, koji su osim političkih rezultata još jednom potvrdili i zavidne sportske vještine. Natjecanjem u 19 disciplina zagorske HNS-ovke i HNS-ovci osvojili su ukupno 11 pehara.

Ekipe iz Gornje Stubice osvojile su prvo, drugo i treće mjesto u muškom badmintonu, prvo i drugo mjesto u ženskom badmintonu, prvo mjesto u potezanju konopa za žene, drugo mjesto u potezanju muškog konopa i treće mjesto u muškoj odbojci na pijesku. U podružnicu Krapina otišao je pehar  za prvo mjesto u ženskom stolnom tenisu. Ženska inicijativa KZŽ u potezanju konopa zauzela je drugo mjesto. Ekipa malog nogometa iz Đurmanca je također druga.

Osim sportskog nadmetanja, trodnevno druženje članica i članova HNS-a iskorišteno je i za održavanje sjednica Predsjedništva i Središnjeg odbora HNS-a gdje se razgovaralo i o izradi novog i kvalitetnijeg stranačkog programa koji bi obuhvatio sve bitne javne politike za koje HNS kao liberalna stranka želi da u budućnosti budu jače prisutne u hrvatskoj politici, kao i o izradi novog stranačkog Statuta, koji će omogućiti još veći utjecaj svakog člana i članice stranke na proces donošenja svih bitnih odluka unutar HNS-a.

Podržite nas!
Zatvori