Hrvatska narodna stranka i Županijska organizacija HNS-a Krapinsko-zagorske županije donirat će sredstva za sanaciju šteta od potresa

Hrvatska narodna stranka – liberalni demokrati i Županijska organizacija HNS-a Krapinsko zagorske županije, donirat će financijska sredstva za pomoć u saniranju šteta od potresa koji je u nedjelju 22. ožujka pogodio i Krapinsko zagorsku županiju pri čemu je nastala velika materijalna šteta, ponajviše na području Općine Gornja Stubica te Grada Donja Stubica.

 

„Ovo je najmanje što možemo učiniti u ovom trenutku. Na taj način želimo pokazati solidarnost i zajedništvo s građanima tog područja, poručiti im da nisu sami i da ćemo zajedno prebroditi i ovaj težak period.“- poručio je predsjednik Županijske organizacije HNS-a KZŽ Robert Šplajt.

 

„Ovo je tek prva donacija namijenjena u svrhu pomoći stubičkom kraju. Nakon što se dobiju konkretni popisi šteta kao i potrebe građana koji su izgubili svoje domove u ovoj nepogodi, HNS će se organizirati u prikupljanju i drugih sredstava pomoći.“ -naglasio je Šplajt.

 

Prema prvim procjenama šteta od posljedica potresa koji je pogodio stubičko područje je preko 40 milijuna kuna.

Podržite nas!
Zatvori