Anđelko Topolovec : „Naša politika nije ni lijeva ni desna, ona je usmjerena na rezultat. Želimo ići naprijed , želimo da Zagorje ide naprijed„

Povodom početka ljetnog obilaska općina i gradova Krapinsko zagorske županije saborske zastupnice i potpredsjednice HNS-a Marije Puh s užim vodstvom Županijske organizacije HNS-a KZŽ, u Krapini je  održana konferencija za medije  na  kojoj su uz zastupnicu Puh prisustvovali i zamjenik župana za gospodarstvo KZŽ Anđelko Ferek  Jambrek te predsjednik Županijske organizacije HNS-a Anđelko Topolovec.

-„Ako si mi Zagorci ne pomognemo međusobno, teško da će nam pomoći netko drugi“  – rekla je saborska zastupnica Marija Puh istaknuvši kakao je cilj obilaska i susreta s građanima uspostaviti dijalog i detektirati probleme u pojedinim područjima. „-Želja nam je da prikupimo što više informacija te da prilikom pripreme proračuna  imamo spreman katalog projekata. Zagorju treba vratiti ono što mu pripada te riješiti što više projekata u što kraćem razdoblju“  – zaključila je Marija Puh.

„ Naša politika nije ni lijeva ni desna,  ona je usmjerena na konkretan rezultat na bolje sutra što se najbolje vidi u onim sredinama gdje HNS participira u vlasti. Želimo ići naprijed, želimo da Zagorje ide naprijed i zato želimo razgovarati sa svima i zajedničkim snagama učiniti bolji život svim našim Zagorkama i Zagorcima u svakom našem gradu, općini i naselju.“ – istaknuo je Anđelko Topolovec  i pritom naglasio kako je misija i vizija zagorskog HNS-a ujediniti  ljude oko zajedničkih projekata  i na taj način pomoći Zagorju.

Zamjenik župana za gospodarstvo Anđelko Ferek Jambrek,   koji će se pridružiti zastupnici Puh u obilasku Krapinsko zagorske županije, također je istaknuo važnost komunikacije s građanima i želju da se što prije pripreme projekti za naredni proračun i na taj način pomogne Zagorju.

Prvi obilazak planiran je u srijedu 25. srpnja posjetom općini Budinščina.

Podržite nas!
Zatvori