Sportski susreti u Novom Golubovcu

Već tradicionalno i ove godine HNS Krapinsko-zagorske županije je u nedjelju 6. svibnja održao sportske susrete i druženje svojih članova i simpatizera.

 

Ovogodišnji domaćini bili su članovi podružnice Novi Golubovec, na čelu s predsjednikom podružnice, ujedno i predsjednikom Mladih HNS-a KZŽ Juricom Vugrekom koji su se pobrinuli za organizaciju samih susreta na igralištu Područne škole Novi Golubovec.

Snage su se odmjeravale u malom nogometu, beli, pikadu, potezanju užeta i pripremanju kotlovine.

 

Prvo mjesto u malom nogometu osvojila je ekipa iz Novog Golubovca, drugo mjesto pripalo je Đurmancu a treće Radoboju.  Novi Golubovec osvojio je prvo mjesto i u pikadu, ispred drugog Kraljevca na Sutli, dok je treće mjesto pripalo Gornjoj Stubici.

Najbolja u beli bila je ekipa iz Kumrovca, drugo mjesto pripalo je Kraljevcu na Sutli i treće Radoboju. Prema ocjenama stručnog žirija najbolju kotlovinu pripremili su članovi podružnice Radoboj, na drugom mjestu je ekipa iz Kumrovca dok je treća ekipa iz Novog Golubovca.

 

Najuspješnijim ekipama i pojedincima pehare i priznanja podijelili su potpredsjednica HNS-a i saborska zastupnica Marija Puh i predsjednik Županijske organizacije HNS-a Anđelko Topolovec.

U sklopu sportskih igara održan je i radni sastanak s predsjednikom HNS-a Ivanom Vrdoljakom pri čemu su istaknuti rezultati rada HNS-a u proteklih 10 mjeseci posebno u resoru obrazovanja.- „Obrazovanje za koje je HNS preuzeo odgovornost, koje je jedan od glavnih uvjeta jednakih šansi u društvu, u posljednjih 10 mjeseci osiguralo je 2 milijarde kuna, od čega 1 milijardu kuna za strukovno obrazovanje. Samo za energetsku obnovu vrtića, škola, muzeja, bolnica, stambenih zgrada, Ministarstvo graditeljstva i Predrag Štormar na ime energetske obnove zgrada povuklo je 2,3 milijarde kuna.“-  kazao je Vrdoljak  te istaknuo kako su kvalitetno obrazovanje, dobar posao i krov nad glavom prioriteti koje HNS mora osigurati našim građanima.

Predsjednik zagorskog HNS-a Anđelko Topolovec tom je prilikom istaknuo snagu županijskog HNS-a koji je unatoč turbulencijama ostao stabilan i ima perspektivu, prije svega zbog vrijednih ljudi koji istovremeno očekuju potporu stranačkog vodstva.  „Velika očekivanja imamo od naše potpredsjednice i saborske zastupnice Marije Puh, a naravno i od predsjednika Vrdoljaka. Naša je inicijativa da se pokrene rješavanje problema klizišta, no nismo baš zadovoljni s odrađenim do sada. Stoga se nadamo da će se uspjeti osigurati novac koji je potreban za sanaciju klizišta koja su gorući problem u Zagorju“ zaključio je Topolovec.

Podržite nas!
Zatvori