Robert Šplajt: – Svaki projekt koji unapređuje život građana u njihovoj sredini je važan projekt. HNS to prepoznaje i čini sve kako bi se postigao ravnomjeran razvoj svih krajeva Republike Hrvatske

Ukupno 105 tisuća kuna dodijeljeno je Općini Budinšćina za uređenje pristupnih prostora postojećih građevina i autobusnog ugibališta na području općine. Riječ je o sredstvima u sklopu projekta Sufinanciranje projekata gradova i općina za poticanje razvoja komunalnog gospodarstva i ujednačavanje komunalnog standarda u 2019. godini koje dodjeljuje Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja na čelu s ministrom Predragom Štromarom.

Dobivenim sredstvima asfaltirat će se pristupni prostori ispred Društvenog doma u Krapinici i Vatrogasnog doma u Budinščini te urediti autobusno ugibalište u Krapinici, odvojak prema Žapčiću. Uređenjem autobusnog ugibališta učinit će se veliki pomak u sigurnosti pješaka i putnika, a pogotovo sigurnosti djece koja autobusom putuju u školu.

”Svi stanovnici naše županije zaslužuju jednake šanse i uvjete života i svaki projekt koji unapređuje život u njihovoj sredini je važan projekt. To je u HNS-u prepoznato i naš ministar graditeljstva i prostornog uređenja Predrag Štromar kontinuirano podupire takve projekte i čini sve kako bi se postigao ravnomjeran razvoj svih krajeva Republike Hrvatske.“- istaknuo je predsjednik ŽO HNS-a Krapinsko- zagorske županije Robert Šplajt.

Ovo je samo još jedan od pokazatelja da HNS-ova ministarstva na čelu s ministrima Blaženkom Divjak i Predragom Štromarom rade odličan posao, zaključio je Robert Šplajt.

Podržite nas!
Zatvori