Posjet općini Đurmanec

Nastavljajući s obilaskom zagorskih općina i gradova, predsjednik ŽO HNS-a Krapinsko zagorske županije Anđelko Topolovec, dožupan za gospodarstvo KZŽ Anđelko Ferek Jambrek, potpredsjednk ŽO HNS-a Branko Kučko i HNS-ovi županijski vijećnici Mario Škrnjug i Renata Novak posjetili su jučer Đurmanec, te zajedno s HNS-ovim općinskim vijećnicima održali radni sastanak s načelnikom Općine Damirom Beloševićem.

Razgovaralo se o brojnim aktualnim temama te o projektima koje je općina aplicirala na natječaje i koji su trenutno u fazi izrade. Kao i u brojnim općinama i u Đurmancu su problem klizišta. Za njih je Općina prijavila projekte, te se nadaju da će taj problem uskoro riješiti. ”Ceste su dobre i redovno se održavaju, a do svake kuće u kojoj je prijavljeno prebivalište ima asfaltirani put”, rekao je načelnik Damir Belošević. Na cestama čiji su projekti bili na natječaju radovi su u tijeku, a pripremaju se i tri nova projekta.

”Cilj ovih naših obilazaka je da detektiramo potencijale naših gradova i općina, upoznamo se s projektima i uz pomoć naše saborske zastupnice Marije Puh vidimo na koji način možemo pomoći njihovu realizaciju”-rekao je Topolovec nakon sastanka. Bio je vrlo zadovoljan pozitivnom atmosferom i konstruktivnim dijalogom županijskih i općinskih vijećnika i načelnika općine. ”Siguran sam da s ovakvim dijalogom i atmosferom možemo pomoći jedni drugima i u interesu Đurmanca odgovorno i ustrajno raditi na pronalaženju najboljih rješenja za poboljšanje kvalitete života njegovih mještana”- zaključio je na kraju.

Podržite nas!
Zatvori