Održani tradicionalni sportski susreti zagorskog HNS-a

HNS Krapinsko-zagorske županije i ove je godine, već tradicionalno, u nedjelju 09. lipnja održao sportske susrete i druženje svojih članova i simpatizera. Ovogodišnji domaćini bili su članovi podružnice Bedekovčina koji su se pobrinuli za organizaciju samih susreta na igralištu kod Društvenog doma u Martincu Orehovičkom.

 

Snage su se odmjeravale u malom nogometu, beli, pikadu, potezanju užeta i pripremanju kotlovine. Prvo mjesto u malom nogometu osvojila je ekipa iz Gornje Stubice, drugo mjesto pripalo je Martincu Orehovičkom, a treće Bedekovčini.  Kumrovec je osvojio prvo mjesto u pikadu, ispred drugog Kraljevca na Sutli, dok je treće mjesto pripalo Svetom Križu Začretje.

Najbolja u beli bila je ekipa iz Gornje Stubice, a drugo i treće mjesto pripalo je ekipama iz Svetog Križa Začretje. Prema ocjenama stručnog žirija najbolju kotlovinu pripremile su članice Ženske incijative ŽO HNS-a KZŽ, na drugom mjestu je ekipa iz Kumrovca dok je treća ekipa iz Bedekovčine. Najuspješnijim ekipama i pojedincima pehare i priznanja podijelio je predsjednik Županijske organizacije HNS-a Robert Šplajt.

 

„Zagorski HNS ponovno je pokazao svoju snagu i zajedništvo, ovoga puta na sportskim terenima. Potvrdili smo da je zagorski HNS jaka i stabilna organizacija i važan partner u kreiranju županijske politike i rješavanju problema naših sredina. Ideje i prijedlozi HNS-a su razvojni i konkretni jer jedino politika zajedništva Zagorju može omogućiti bolji standard. Nas ne zanimaju podjele na lijevo i desno, već da zajedno idemo naprijed i da našu županiju izdignemo iz prosjeka.“ – poručio je tom prilikom Robert Šplajt.

Pobjedničke ekipe kvalificirale su se za sudjelovanje na tradicionalnim HNS-ovim sportskim susretima koji će se ove godine održati  30. lipnja u Svetom Martinu na Muri.

Podržite nas!
Zatvori