HNS Krapinsko-zagorske županije donirao poklon pakete Crvenom križu

Članovi Predsjedništva HNS-a Krapinsko zagorske županije uručili su danas prigodne poklon pakete Gradskom društvu Crvenog križa Krapina te Gradskom društvu Crvenog križa Klanjec.

Donirano je ukupno 50 paketa od čega su dio paketi s osnovnim živežnim namirnicama a dio slatki paketi za najmlađe. Sve pakete Crveni križ proslijedit će obiteljima i pojedincima u potrebi.

„Ovom  skromnom donacijom željeli smo poslati poruku zajedništva, solidarnosti i društvene odgovornosti i nekome barem malo uljepšati ovo blagdansko vrijeme koje, uostalom kao i ova teška godina na izmaku,  je vrijeme kad moramo pokazati dodatnu humanost  i skrb za naše sugrađane u potrebi. Nitko ne smije ostati sam i nezbrinut.“- poručio je Robert Šplajt, predsjednik Županijske organizacije HNS-a KZŽ.

HNS Krapinsko zagorske županije ove je godine imao nekoliko humanitarnih akcija i donacija s ciljem pomoći onima kojima je to najpotrebnije. Takve akcije nastavit će se i u budućem periodu istaknuo je Šplajt.

„Svaki projekt kojim unapređujemo život naših sugrađana je važan projekt, no svaka mala gesta pažnje i pomoći  potrebitima još je važnija, jer upravo na taj način gradimo društvo jednakosti u kojem poručujemo našim sugrađanima kako nisu sami i kako jedino zajedno možemo prebroditi teške trenutke.“ – zaključuje Robert Šplajt.

Ravnatelj GDCK Krapina Davor Šimunović i ravnatelj GDCK Klanjec Mario Harapin zahvalili su  na donaciji koja će kako su poručili zasigurno doći u ruke najpotrebitijih i time im uljepšati božićne blagdane.

U ime Županijske organizacije HNS-a  pakete su uručili predsjednik Robert Šplajt, potpredsjednici  Anđelko Ferek Jambrek i Nenad Sikirica, u ime Mladih HNS-a Danijela Lončar te tajnica županijskog HNS-a Klementina Čavužić.

Podržite nas!
Zatvori