HNS Đurmanec – Zimska služba u Đurmancu ne funkcionira

Đurmanec, HNS Đurmanec na prvoj slijedećoj sjednici Općinskog vijeća zatražit će izglasavanje nepovjerenja koordinatoru zimske službe.

„Razlog je više nego očit i opetovano se događa. Zimska služba čišćenja prometnica ne funkcionira na način kako se to od nje očekuje. Ovdje odgovornost pripisujemo koordinatoru i predlažemo izglasavanje nepovjerenja. Od koordinatora se očekuje da učinkovito vodi zimsku službu, planira aktivnosti, postavlja jasne i smislene prioritete te iznosi sve probleme u radu zimske službe. S obzirom da je vrlo očito kako ne postoji plan čišćenja, kako nisu postavljeni prioriteti pa ni jasan plan unaprjeđenja efikasnosti zimske službe, taj posao treba biti povjeren nekom drugom.“ – istaknula je Renata Novak, predsjednica općinske organizacije HNS-a Đurmanec.

Obzirom da je riječ o nekoliko snježnih dana u godini, od zimske službe očekuje se da posao odrađuje korektno i u interesu građana a ukoliko nema dovoljno ljudi ili opreme koja sudjeluje u čišćenju, isto je potrebno razmotriti te osigurati dodatna sredstva. Obzirom da su građani dužni plaćati komunalnu naknadu, tada to isto moraju pratiti servisi koje Općina pruža, odnosno usluge moraju biti na razini kvalitete koju građani u Đurmancu i zaslužuju.

Podržite nas!
Zatvori