Druženjem na Milengradu, članice I članovi zagorskog HNS-a zaključili rezultate lokalnih izbora

U nedjelju je na  Milengradu u Budinščini održano druženje članica i članova HNS-a Krapinsko-zagorske županije. Tom prilikom, predsjednik ŽO HNS KZŽ Robert Šplajt osvrnuo se na rezultate lokalnih izbora te izrazio zadovoljstvo ostvarenim.

“Zahvaljujem svim članicama i članovima na angažmanu u kampanji i doprinosu dobrom izbornom rezultatu.  Uz dva načelnika, 30 vijećnika, predsjednika Općinskog vijeća Božu Ružaka i Anđelka Fereka- Jambreka,  vijećnika u Županijskoj skupštini te činjenicu da smo na izbore po prvi puta izašli bez sudjelovanja u velikim koalicijama, možemo biti i više nego zadovoljni.”- poručio je Robert Šplajt.

Naglasio je i kako je upravo ovakav dobar izborni rezultat vjetar u leđa daljem radu Županijske organizacije.

“Ukupnim brojem vijećnika te umjerenim i korektnim politikama, potvrdili smo da smo treća politička snaga u županiji.  Nastavit ćemo  jačati razvojne politike  na dobrobit svih naših lokalnih sredina i podupirati realne i provedive projekte u interesu naše županije.”- zaključio je Šplajt.

Uz zahvalu domaćinima Vladi i Marku Vertušu na organizaciji druženja, Šplajt je najavio kako već krajem kolovoza zagorski HNS nastavlja sa stranačkim aktivnostima.

Podržite nas!
Zatvori