Donacija skloništu za životinje

Povodom Svjetskog dana zaštite životinja  članovi HNS-a Krapinsko-zagorske županije posjetili su sklonište za životinje Luč Zagorja.

Osim pružanja podrške vodstvu i  volonterima skloništa u njihovoj brizi za životinje,  zagorski HNS-ovci tom prilikom predali su donaciju suhe hrane za pse te tople pokrivače koji će u ovim hladnim danima itekako koristiti u skrbi za napuštene životinje.

„Ovom simboličnom akcijom želimo doprinijeti podizanju svijesti o zaštiti napuštenih životinja i njihovoj skrbi.  Želja nam je potaknuti članice i članove HNS-a  i sve ostale naše sugrađane na društvenu odgovornost i aktivizam u zajednici, posebno kad je riječ o zaštiti i pomoći onima kojima je ona potreba, a u ovom slučaju to su napuštene životinje“.- istaknuo je tom prilikom predsjednik Županijske organizacije HNS-a Robert Šplajt.

Predaju donacije podržao je i županijski vijećnik HNS-a Anđelko Ferek – Jambrek koji je pozvao građane da posjete sklonište za životinje Luč Zagorja  i podrže njihov rad.

„Sve dok postoje napuštene životinje,  njihovo udomljavanje trebalo bi biti prioritet, stoga i mi u HNS-u apeliramo na naše sugrađane da  upravo pri nabavci kućnog ljubimca kao prvu opciju razmotre udomljavanje.“ – rekao je županijski vijećnik Anđelko Ferek -Jambrek.

Članice i članovi HNS-a do kraja godine planiraju organizirati još jednu akciju prikupljanja hrane i potrepština za sklonište te pozivaju sve da im se u tome priključe.

Podržite nas!
Zatvori