Anđelko Topolovec izabran za predsjednika zagorskog HNS-a

Anđelko Topolovec je ponovno izabran za predsjednika HNS-a Krapinsko zagorske županije. Odlučeno je to na sinoć održanoj Izbornoj skupštini, na kojoj se okupilo 100 delegata iz svih zagorskih općinskih i gradskih podružnica HNS-a.

Topolovec je dobio povjerenje 60 delegata, dok je njegov protukandidat, aktualni dožupan za gospodarstvo KZŽ, Anđelko Ferek Jambrek osvojio 40 glasova.

Za potpredsjednike Županijske organizacije HNS-a izabrani su krapinski gradski vijećnik Branko Kučko i načelnik općine Kumrovec Robert Šplajt. Za tajnika organizacije izabrana je Suzana Žunić. Izabrani članovi Predsjedništva su: Marija Puh, Stjepan Ciglenečki, Damir Fridelj, Stjepan Sirovec i Danijela Lončar.

„HNS je na nacionalnoj razini napravio preokret, i došlo je vrijeme da i mi na razini županijske organizacije napravimo preokret. Vrijeme je da prestanemo voditi borbu protiv ovih i onih i da mudro krenemo u borbu  ZA. Za bolje škole, bolje obrazovanje, za bolje ceste i bolji život svih nas. Samo zajedništvom i uvažavanjem možemo napraviti više i siguran sam da će i tim koji sam okupio oko sebe, dati najviše i najbolje od sebe.“ – istaknuo je Topolovec u svom govoru i zahvalio svima na povjerenju.

Uz predsjednika Mladih HNS-a Ivana Bednjanića Bunića, gradonačelnika Lepoglave Marijana Škvarića te predsjednika Stožera 3. Izborne jedinice  Alana Košića, izbor novog vodstva Županijske organizacije svojim je prisustvom uveličao i predsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak koji je tom prilikom sve prisutne pozvao na suradnju u gradnji novih programa i politika koje Hrvatskoj trebaju u 21. stoljeću.

„Suradnja ne u političkoj trgovini, nego u političkom rezultatu. HNS uvodi drugačiji model ponašanja na političkoj sceni, model koji ljude i Hrvatsku stavlja ispred rejtinga stranke.“- rekao je Vrdoljak i istaknuo kako zadatak zagorskog HNS-a kao i svih HNS-ovih čelnika mora biti pomoć čovjeku.

Podržite nas!
Zatvori