Nenad Sikirica izabran za v.d. predsjednika HNS-a Krapine

Dekan Veleučilišta Hrvatsko zagorje Krapina i dosadašnji potpredsjednik krapinskog HNS-a, Nenad Sikirica, novi je v.d. predsjednik HNS-a podružnice Krapina. Odlučilo je to predsjedništvo podružnice Krapina na ovotjednoj sjednici.

”U ovo doba mnoštva kontradiktornih informacija i dezinformacija želja mi je da HNS u Krapini bude usmjeren na politiku podrške projektima i aktivnostima za koje smatramo da doprinose razvoju Grada i to bez podjela po bilo kojem kriteriju,” rekao je tom prilikom v.d. predsjednik Nenad Sikirica. ”Smatram da u HNS-u postoji puno članova koji svojim idejama i aktivnostima kroz male akcije mogu kontinuirano dizati kvalitetu života u mnogim segmentima i time doprinositi ravnomjernijem razvoju Krapine.”

”Zadatak našeg tima je pokušati aktivirati te ljude i u suradnji s novim vodstvom županijske organizacije HNS-a vratiti im vjeru u politiku.  Neće to biti lako s obzirom na percepciju ljudi o politici, političarima te velikim obećanjima kojima nas svakodnevno bombardiraju, no uvjeren sam da se može i mora boriti da se to mijenja. Posljednjih mjeseci palo je dosta teških riječi i iznesene su vrlo ozbiljne optužbe. Željeli bismo da se smanje tenzije i prestanu iznositi neistine jer se u takvom okruženju teško može surađivati. Sigurno je da nećemo poticati konfrontacije, ali ćemo vrlo oštro i argumentirano reagirati na neistine kojima se najčešće želi pokriti vlastitu nesposobnost i propuste napadom na integritet drugih, bez obzira iz kojih izvora će biti plasirane te neistine.” – nastavio je Sikirica.

”Na slijedećem sastanku predsjedništva ću predložiti mjere i aktivnosti koje bi trebale rezultirati prepoznatljivošću i vraćanju poljuljanog identiteta stranci u Krapini, a ovim putem pozivam sve koji se žele aktivirati da nam se jave i uključe u naš tim. ” –  rekao je na kraju  v.d. predsjednik Nenad Sikirica.

”Izuzetno sam  zadovoljan izborom v.d. predsjednika i radom krapinske podružnice HNS-a. Tu ima mnogo kvalitetnih ljudi, koji mogu puno doprinijeti razvoju ne samo Krapine, već i razvoju Krapinsko-zagorske županije”, izjavio je nakon izbora v.d. predsjednik Županijske organizacije HNS-a Krapinsko-zagorske županije, Robert Šplajt.

Podržite nas!
Zatvori